Ny luge
Vores smukke luge er nu monteret, men mangler stadig lak og bladguld
Med hjælp fra "træskibs-venner"

Nedgangslugen som fulgte med Ebana, var i meget dårlig stand (hvis man overhoved kunne kalde det "stand"), så det var ikke det store tab, da den forsvandt under en transport hjem til haven.

Vi havde indhentet tilbud fra en bådbygger på en ny luge, men prisen var enorm, så gode råd var dyre… Vi talte lidt om dette på et ”åben-båd-arrangement” hvor vi havde inviteret medlemmer fra DFÆL hjem i haven for at se båden. Et par uger senere blev vi TEMMELIG overrasket, over at finde en krydsfiner plade med rette mål og krumning liggende i båden –tænk engang at der findes mennesker som, uden at gøre det store væsen af sig, ”lige” laver en sådan en.

Nu var vi jo kommet et stykke længere i luge-projektet, men der var stadig LANGT igen. Endnu engang fik vi en håndsrækning fra en ”træskibs-ven”, da Ole i efteråret 2007 siger ”Nå , skal vi ikke se om vi kan få lavet den der luge færdig her i vinter” Som sagt så gjort. Ole havde imidlertid en overraskelse i ærmet, da han havde indlagt Ebanas navnetræk i frontpladen. Ebana har nu havnens smukkeste luge, som nu bare mangler lak og maling i bogstaverne!


Pladen som pludselig lå i bådteltet


Lugen bygges sammen med Ole